Πακέτα Συνδρομής από την Jacques Hermes

Τα Prestige Parcels από την Jacques Hermes

είναι εξαιρετικές και προσεγμένες επιλογές, σχεδιασμένες για σύγχρονους άνδρες
που εκτιμούν την ποιότητα, την κομψότητα και την αποκλειστικότητα. Για κάθε συνδρομή που συμμετέχετε σας αποστέλλεται ειδικά σχεδιασμένο ερωτηματολόγιο ώστε πάντα να μένετε ευχαριστημένοι με τις παραλαβές σας (π.χ. στυλ, χρώματα, αγαπημένα είδη ένδυσης).

Gentleman's Trove
πακέτο συνδρομής 1ου επιπέδου

Αποτελεί την κορυφαία επιλογή για δώρα, συνδυάζοντας ποιότητα και πολυτέλεια σε ένα εξαιρετικό πακέτο. Κάθε προϊόν έχει επιλεγεί με μεγάλη προσοχή για να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε άνδρα.

Αρχίστε να παραλαμβάνετε για 50,00 € κάθε 3 μήνες

ή κέρδισε 20€ έκπτωση πληρώνοντας 180,00 € κάθε έτος.

Το πακέτο περιλαμβάνει Μπλουζάκια, Γραβάτες, Πόλο, Μπλούζες, Κάλτσες, Καπέλα, Τσαντάκια  Jester, Παπιγιόν, Δερμάτινες Ζώνες, Πορτοφόλια, Tie Bars, Μανικετόκουμπα, Μαντήλια Ποσέτ, Μαντήλια Άσκοτ, Κασκόλ, Μαγιό, Γάντια & ομπρέλες.

Urban Upgrade
πακέτο συνδρομής 2ου επιπέδου

Το Urban Upgrade είναι σχεδιασμένο για τον άνδρα που επιθυμεί να βελτιώσει την γκαρνταρόμπα του χωρίς καμία προσπάθεια. Είναι η τέλεια λύση για να αναβαθμίσετε το στυλ σας με ελάχιστη προσπάθεια και μέγιστη κομψότητα.

Αρχίστε να παραλαμβάνετε για 100,00 € κάθε 3 μήνες

ή κέρδισε 40€ έκπτωση πληρώνοντας 360,00 € κάθε έτος.

Το πακέτο περιλαμβάνει Παντελόνια Chino, Τζιν, Πουκάμισα, Σακίδια Πλάτης, Ελαφριά Μπουφάν, Δερμάτινα Παπούτσια, Φούτερ, Γιλέκα, Αμάνικα Μπουφάν και τα πάντα από το πακέτο 1ου επιπέδου.

Prestige Outfit
πακέτο συνδρομής 3ου επιπέδου

Σχεδιασμένο για τον άνδρα που είναι έτοιμος να αναβαθμίσει το στυλ του σε ένα νέο επίπεδο κομψότητας και ποιότητας. Είναι η τέλεια επιλογή για τον άνδρα που αναζητά να εκφράσει την ωριμότητα και την ατομικότητά του με αυτοπεποίθηση και διακριτική πολυτέλεια.

Αρχίστε να παραλαμβάνετε για 150,00 € κάθε 3 μήνες

ή κέρδισε 60€ έκπτωση πληρώνοντας 540,00 € κάθε έτος.

Το πακέτο περιλαμβάνει Kοστούμια, Βαριά Παλτό, Πανωφόρια, Μπουφάν και τα πάντα από πακέτα 1ου και 2ου επιπέδου.

Bespoke Experience*
πακέτο συνδρομής κατά παραγγελία

Απόλυτη επιλογή για τον απαιτητικό άνδρα που αναζητά μια προσωποποιημένη εμπειρία στη μόδα. Κάθε κομμάτι είναι κατασκευασμένο εξατομικευμένα, εγγυώμενο την τέλεια εφαρμογή και την απόλυτη άνεση. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η υψηλής ποιότητας ραφή και τα πολυτελή υλικά κάνουν το Bespoke Experience μια αξέχαστη εμπειρία που γίνεται τρόπος ζωής. Είναι μια επένδυση στο προσωπικό στυλ και την αυτοπεποίθηση.

Αρχίστε να παραλαμβάνετε για 450,00 € κάθε 3 μήνες

ή κέρδισε 200€ έκπτωση πληρώνοντας 1.800,00 € κάθε έτος.

Το πακέτο περιλαμβάνει κατά παραγγελία κατασκευασμένα Κοστούμια, Blazer, Γιλέκα και Παντελόνια.


Απόλαυσε μοναδικές εμπειρίες παραλαμβάνοντας 4 πακέτα ανά 3 μήνες για κάθε συνδρομή.  Οι μήνες αποστολών είναι οι εξής: Φεβρουάριος, Απρίλιος, Αύγουστος, Δεκέμβριος. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή προσαρμοσμένες λύσεις συνδρομής.


*Τα προϊόντα Bespoke δεν επιστρέφονται, προσφέρεται πλήρης υποστήριξη.