ΕΜΕΙΣ

Η επωνυμία JACQUES HERMES ανήκει στην εταιρία με τον διακριτικό τίτλο Waveland Group. Ιδρύθηκε το 1989 από τον κ. Βασίλη Ζηκούδη και δραστηριοποιείται, με συνεχή πορεία, στον χώρο του έτοιμου ανδρικού ενδύματος. Ειδικότερα ασχολείται με την κατασκευή, την εμπορία και την πώληση χονδρικώς και λιανικώς (μέσω εταιρικών καταστημάτων, shop in shop και ηλεκτρονικού εμπορίου) ανδρικών ενδυμάτων, υποδημάτων και accessories ένδυσης  που προέρχονται τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό και την αντιπροσώπευση οίκων του εξωτερικού. Επίσης η εταιρία κατασκευάζει προϊόντα ειδικών προδιαγραφών που απευθύνονται σε ειδικούς πελάτες (corporate fashion, οργανισμούς, κλπ.)
Οι δραστηριότητες της δεν εξαντλούνται μόνο στην εγχώρια αγορά αλλά επεκτείνονται στις αγορές της Ευρώπης, της Κύπρου, της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ασίας.
Η έδρα, το show room και το δημιουργικό της εταιρίας βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη, μια πόλη με παράδοση στην κατασκευή ετοίμων ενδυμάτων και με ικανή υποδομή για την ανάπτυξη τέτοιου είδους επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Η εταιρία, προκειμένου να ικανοποιήσει τις λειτουργικές της ανάγκες, απασχολεί ικανό ανθρώπινο δυναμικό ενώ η διακίνηση τόσο των προϊόντων όσο και των εμπορευμάτων, γίνεται μέσω ενός συνδυασμένου δικτύου πωλήσεων που αποτελείται από στελέχη της επιχείρησης και από αντιπροσώπους.

Η εταιρία από την ίδρυσή της επιδεικνύει μία «συνεπή» στάση τόσο στις πωλήσεις της όσο και στα κέρδη που είναι αποτέλεσμα μιας συνεχούς προσπάθειας ικανοποίησης των πελατών.

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ NA ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΜΕΣΩ:

  • Προσφοράς υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Αναβάθμιση της εικόνας της επιχείρησης.
  • Της διεύρυνσης των συνεργασιών με προμηθευτές και πελάτες από την εσωτερική και εξωτερική αγορά.
  • Τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και την εφαρμογή νέων τεχνολογιών.
  • Την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρίας σε νέους τομείς.
  • Της δημιουργίας ενός σύγχρονου υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος που θα χαρακτηρίζεται από κλίμα επαγγελματισμού, ενδιαφέροντος και κοινής προοπτικής.

ΜΕ ΣΤΟΧΟ:

  • Την δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για την επικερδή ανάπτυξη της εταιρίας.
  • Την επίτευξη της δικής μας ευημερίας και ολοκλήρου του ανθρωπίνου δυναμικού της, καθώς και την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών μας.
  • Με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Η collection JACQUES HERMES έχει σχεδιαστεί προσεκτικά. Οι πολλές και ουσιαστικές επαφές με τους καλύτερους Ευρωπαίους κατασκευαστές υφασμάτων και ενδυμάτων και οι ανταλλαγές απόψεων και ιδεών με Ιταλικούς και Αγγλικούς σχεδιαστικούς οίκους με τις απαραίτητες προσαρμογές στην Ελληνική πραγματικότητα, μάλλον αποτελούν τα μυστικά για την σχεδιαστική επιτυχία της collection JACQUES HERMES.

Λόγω των ταχύτατων αλλαγών στην μόδα, είμαστε υποχρεωμένοι να σχεδιάζουμε πιο «χαλαρές» συλλογές (smart casual), συνδυάζοντας τις κλασσικές προτάσεις με μοντέρνα χρώματα.

Η κάθε συλλογή αποτελείται από 4 σειρές ανδρικών ενδυμάτων, με «γεύσεις» από κλασσικά και city- business μοντέλα και ένα μεγάλο αριθμό από sport, preppy style και trendy σύνολα, καλλωπισμένα με«μοδάτες» λεπτομέρειες που συγχρονίζονται τέλεια με τους παραδοσιακούς κανόνες του style. Η σειρά Party συμπληρώνει την πρόταση της συλλογής JACQUES HERMES με πολλά μοντέλα για τις μοναδικές και ιδιαίτερές σας στιγμές. Η άψογη ποιότητα των μοντέλων είναι βασισμένη στην σχολαστική φροντίδα που δείχνουμε όλοι δια μέσου της «ολότητας» στην διεκπεραίωση της εργασίας μας.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ – ΧΡΩΜΑΤΑ

Η collection JACQUES HERMES χαρακτηρίζεται από σειρές ανδρικών ενδυμάτων με ξεκάθαρο και τυπικό ύφος για την εκλεπτυσμένη πελατεία μας που επιμένει στην ποιότητα..
Συνδυασμοί χρωμάτων για αυτούς που κάθε μέρα τολμούν χωρίς να θυσιάζουν το στυλ τους. Τα καρό και τα ριγέ υφάσματα κρατούν και αυτή την σαιζόν τα πρωτεία, χωρίς να υστερούν τα μονόχρωμα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις λογικές τιμές και την υποστήριξη που προσφέρει η εταιρία μας σε όλους τους συνεργάτες της, αποτελεί την απόλυτη ευκαιρία στον πελάτη μας να αποκομίσει τα μέγιστα οφέλη, έμμεσα και παράλληλα σε βάθος χρόνου. Με πιο απλά λόγια, ο πελάτης μας κινείται έξυπνα συνεργαζόμενος με την εταιρία μας.

JACQUES HERMES | ΖΗΚΟΥΔΗΣ Π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ατομική Επιχείρηση 
με έδρα την Θέρμη, Θεσσαλονίκης
Ταβάκη Γρηγορίου και Αποστόλου 10 & Μακρυγιάννη Ιωάννη 39 ΤΚ 57001
Τηλ. 2310 467055, ΑΦΜ 031247171 και ΓΕΜΗ 037168905000